Η Αισθητική και Λειτουργική Αποκατάσταση δοντιών και εμφυτευμάτων από την σκοπιά ενός Οδοντοτεχνίτη, ενός Προσθετολόγου και ενός Οδοντιάτρου.

Με συνολική εμπειρία 90 ετών οι ομιλητές θα μοιραστούν τα μαθήματα από τα λάθη, τις αποτυχίες και τις επιτυχίες τους καθώς και τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να διακριθεί επιστημονικά και επαγγελματικά στην Αισθητική Επανορθωτική Οδοντιατρική και Εμφυτευματολογία.

Αναλυτικά θα συζητηθούν από την προσωπική φιλοσοφία κάθε ομιλητή η Διάγνωση – το Σχέδιο Θεραπείας – η Οργάνωση Ιατρείου και Προσωπικού – το Marketing και Branding και Internet presence- η Παρουσίαση του περιστατικού και Αποδοχή – η Προετοιμασία – η Πραγματοποίηση – η Δημιουργία ενός ιατρείου και Εργαστηρίου Σχέσεων και Αριστείας.

Οι ομιλητές θα είναι με χαρά διαθέσιμοι για εκτεταμένη εις βάθος συζήτηση για θέματα που απασχολούν τους συμμετέχοντες συναδέλφους.

Ομιλητές

Χρήστος Γιαννακόπουλος

Ο Χρήστος Γιαννακόπουλος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1990. Φοίτησε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Boston University όπου έλαβε ειδικότητα και Master στην Προσθετική. Είναι μέλος πολλών ελληνικών και ξένων επιστημονικών εταιρειών. Έχει διατελέσει ομιλητής σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες. Από το 1996 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα με αποκλειστικό αντικείμενο την Προσθετική και την Εμφυτευματολογία.

Νίκος Κρόμπας

Ο Νίκος Κρόμπας αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 1983. Εργάζεται σαν οδοντίατρος σε συνεργασία με τη σύζυγο του, Δρ. Νότα Στεφανοπούλου τα τελευταία 35 χρόνια στην Κηφισιά, με ειδική έμφαση στη Χειρουργική και Προσθετική Εμφυτευματολογία, τις Διαταραχές της Κροταφογναθικής,την Αποκατάσταση Πολύπλοκων περιστατικών Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης καθώς και την Αισθητική αποκατάσταση με Ολοκεραμικές αποκαταστάσεις. Εκπαιδεύτηκε στην Οστεοενσωμάτωση το 1991 στην κλινική Branemark στο πανεπιστήμιο του Gothenburg. Εκπαιδεύτηκε στην Σύγκλειση στο Seattle Institute for Advanced Education με τον Dr. Spear το 1998 και στο University of Kentucky με τον Dr. Okeson το 2005. Το 2013 ίδρυσε με την πιστοποίηση του Καθηγητού PI Branemark το ABOC Greece ένα από τα 10 κέντρα Branemark στον κόσμο με αποστολή την εφαρμογή της Οστεοενσωμάτωσης σύμφωνα με της αρχές της Αριστείας, της Συνεχούς βελτίωσης και της Ανθρωπιάς. Από το 2002 εκπαιδεύει οδοντιάτρους και πραγματοποιεί σεμινάρια με θέματα: Προηγμένης αισθητικής οδοντιατρικής με ολοκεραμικές στεφάνες και όψεις με έμφαση στις παρασκευές με μικροσκόπιο, το αισθητικό σχέδιο θεραπείας και την επιλογή των κεραμικών υλικών. Προσθετικής Εμφυτευματολογίας με έμφαση στην άμεση φόρτιση και σε μονήρη εμφυτεύματα στην Αισθητική ζώνη. Κλινική διαχείριση της σύγκλεισης στην επανορθωτική οδοντιατρική με έμφαση στην αποκατάσταση της φθαρμένης οδοντοφυΐας. Το 2013 ίδρυσε το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εξέλιξης στην Οδοντιατρική ‘’KROMPAS SEMINARS”. Δίνει διαλέξεις ως προσκεκλημένος ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Ασχολείται με την έρευνα για τη διατήρηση του περιεμφυτευματικού οστού σε διάφορα συστήματα εμφυτευμάτων, όπως επίσης με την άμεση φόρτιση των οδοντικών εμφυτευμάτων και την οδοντική προσθετική με την βοήθεια του μικροσκοπίου. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του εστιάζεται στην οστική ανάπλαση, την διάγνωση με CBCT, στα εμφυτεύματα στην αισθητική ζώνη, στην εξάλειψη του πόνου, του φόβου και την άμεση φόρτιση των εμφυτευμάτων.

Ηλίας Ψαρρής

Ο κ. Ηλίας Ψαρρής γεννήθηκε στην Καρδίτσα, μεγάλωσε στην Αθήνα και ασχολείται με την Οδοντοτεχνική από το 1985. Διατηρεί οδοντοτεχνικό εργαστήριο στην Άνω Γλυφάδα και ειδικεύεται στις ολοκεραμικές και επιεμφυτευματικές σποκσταστάσεις. Εκπαιδεύτηκε στην εταιρεία Degussa στη Γερμανία, σε ότι αφορά τα κράματα και τη δομή τους, τα συστήματα χυτεύσεως, τους συνδέσμους και τις τηλεσκοπικές εργασίες και επί 2 χρόνια διατηρούσε το πιλοτικό εργαστήριο της Degussa στην Ελλάδα. Ακολούθησε η εκπαίδευση του στον τομέα των κραμάτων και των τηλεσκοπικών εργασιών, στη Metaux Precieux SA Metalor στην Ελβετία. Μετά από την εκπαίδευση του στο σύστημα μεταλλοκεραμικής της Creation στο εργαστήριο του κ. Willi Geller στην Ελβετία, ανέλαβε το πιλοτικό εργαστήριο της εταιρείας στην Ελλάδα για 4 χρόνια. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στα κεραμικά υλικά της Ιαπωνικής Εταιρείας SHOFU στο εργαστήριο του κ. Dominique Olivier στη Γαλλία. Τα τελευταία δεκαπέντε και πλέον χρόνια έχει αναλάβει το πιλοτικό εργαστήριο της εταιρείας SHOFU στην Ελλάδα και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη των υλικών της λαμβάνοντας μέρος σε workshops που διοργανώνονται για το σκοπό αυτό στο εξωτερικό, με τη συμμετοχή επιλεγμένων πιλοτικών εργαστηρίων από όλο τον κόσμο. Είναι ομιλητής σε ημερίδες και συνέδρια, δημοσιεύει άρθρα σε περιοδικά και διοργανώνει σεμινάρια και επιδείξεις στο εργαστήριο του για συναδέλφους οδοντοτεχνίτες με ποικίλα θέματα.

Πληροφορίες & Έγγραφές

+2102222637, +306972036900, info@omnipress.gr

www.omnipress.gr

Διοργάνωση: OMNIPRESS